Fietsenwinkel Profile Westerlaken 'de fietsspecialist' Zeewolde

Profile Westerlaken ‘de fietsspecialist’ is al 15 jaar een begrip in Zeewolde. U bent bij ons aan het goede adres voor alles wat met fietsen te maken heeft. Of u nou op zoek bent naar een nieuwe stadsfiets voor dagelijks gebruik of een sportieve racefiets of mountain bike om recreatief en sportief mee te fietsen, een kinderfiets of een elektrische fiets, bij Profile Westerlaken 'de fietsspecialist' vindt u het allemaal. Uw fiets wordt altijd afgesteld op uw lichaam door middel van ons Bodyscanning meetsysteem. Zo zit u altijd ergonomisch op de fiets! Uiteraard kunt u ook voor alle fiets- en regenkleding, accessoires en het onderhoud van uw fiets bij ons terecht!

Banner bovag
Wij hebben een Bovag 5 sterren onderscheiding ontvangen, het hoogst haalbare binnen de tweewielerbranche. 

U bent dus verzekerd van goede kwaliteit en service.

Naast onze vaste openingstijden zijn wij open wanneer ú dat wilt!
U bent druk, heeft geen of weinig tijd en wilt het liefst winkelen op een tijdstip dat u het beste schikt. Geen probleem bij Profile Westerlaken 'de fietsspecialist'. Wij gaan speciaal 's avonds open voor u, wanneer u dat wilt! Neem voor het plannen van een afspraak contact op met Goos via 036-5227440 of stuur een Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Shop 24 uur per dag bij ons via Fietsvakshop.nl en Profile de Fietsspecialist.nl 
Klik hier en/of op onderstaande banner om online te shoppen!

Webshop    


Laatste nieuws:

28/01/2016

De sneeuw is dan net weg, maar de winter is nog niet vertrokken! De nieuwsbrief, welke vorige week is verzonden, staat vol met wintertips! Van winterkleding tot schaatsen. Lees het snel! Ook op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Meld je dan nu aan.  

16/12/2015Sponsoring wtc

Per 1 januari a.s. sponsort Profile Westerlaken de Wielertourclub Zeewolde .
De naam van Profile Westerlaken komt op de nieuwe kleding van de wielerclub. Alle leden van de club ontvangen bij elke aankoop10 % korting op onderdelen en accessoires.

Lees meer... 

 
  • 0
  • 1