Racefietsen

Koersen in een peleton, met een fietsmaatje sprinten voor een plaatsnaambordje of gewoon zelf afzien met een straffe tegenwind. Het kan allemaal op een racefiets. Wielrennen is populair in Nederland. Dat is niet verwonderlijk met ruim 29.000km aan mooie fietspaden door ons land. Daarnaast is het eenvoudig om te doen en ben je niet verplicht aan vaste tijden. En natuurlijk is het ook heerlijk om op de racefiets naar je werk te gaan om zo fris en vol energie de dag te beginnen.

Giant racefiets Focus Izalco

Staal, aluminium, carbon en titanium. Zo maar eens wat materialen die gebruikt worden bij de fabricage van racefietsframes. De fiets van tegenwoordig lijkt al lang niet meer op de fiets waarmee Jan Janssen in 1968 de Tour de France won. Het is tegenwoordig zelfs mogelijk om elektrisch te schakelen. Met een druk op de knop wisselen de derailleurs razendsnel van versnelling.

Wij bieden racefietsen aan van Focus en Giant. Focus is in 2016 met team AG2R LA MONDIALE veelvuldig vooraan het peleton te zien in de ProTour. Dit team wordt voorzien van de Izalco Team fiets van Focus. En natuurlijk kennen we Giant van het voormalig Rabobank team, welke in 2016 door gaat als het Blanco-Giant team. Beide merken laten dus zien dat ze weten waar een racefiets aan moet voldoen!

Bekijk hieronder via het logo het assortiment van Focus en Giant:

Focus Giant fiets

Fietsdirectplan