Gezinsfietsen

Lekker thuis met uw kind samen en toch even naar de supermarkt om de boodschappen voor het eten van die avond te doen. Met de auto? Welnee, dit kan prima op de fiets! Leuker en gezonder voor u én uw kind! Er zijn tegenwoordig genoeg fietsen die een bovenstaande situatie eenvoudiger maken. Bij ons samengevat onder de noemer 'gezinsfietsen'.

Batavus Mambo Gazelle Bloom Sparta Papazone

De gezinsfiets is een stevige, veilige, stabiele en vooral comfortabele fiets. Door deze eigenschappen is de fiets zeer geschikt voor het vervoeren van kinderen én boodschappen. Voor alle moeders zijn er de moederfietsen, zoals de Sparta Amazone, Batavus Mambo, Cortina Roots of de Gazelle Bloom. Allemaal fietsen met een ruime instap, zelfs met een kinderzitje voorop!

Cortina moederfiets Gazelle Cabby Avancer Malibu

De vaders kunnen natuurlijk niet achterblijven en voor hen zijn er ook legio mogelijkheden. Zoals de Sparta Papazone, Batavus Mambo, Cortina Utility en nog veel meer.

Een bakfiets is natuurlijk ook uitermate geschikt om de kids mee te nemen op de fiets. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Gazelle Cabby of naar de elektrische Sparta E-Kargo.

Klik op onderstaande logo's voor de collectie gezinsfietsen:

Sparta Gazelle Batavus
Giant fietsen Cortina

Fietsdirectplan

 
/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/657133Goos.jpg /components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/679820Linda.jpg /components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/146829Sonja.jpg /components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/805061Koen.jpg
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3