Stadsfietsen

De stadsfiets is eigenlijk niet weg te denken uit het straatbeeld. Iedereen heeft er wel één of meerdere in de schuur  hebben staan. Deze sterke fiets brengt u overal, wanneer u maar wilt. De stadsfiets is er veelal in een uitvoering met versnellingen en een uitvoering zonder versnellingen. De versnellingen kunnen het net even makkelijker maken om goed vooruit te komen met een zwaar bepakte fiets.

Gazelle Basic Cortina stadsfiets Batavus BUB

Het model van de stadsfiets gaat al ver terug in de tijd. En bij sommige modellen is het klassieke ontwerp nog goed te zien. Dit is erg duidelijk bij de nog altijd klassieke en populaire omafiets. De klassieke vormen hebben de laatste jaren weer een flinke comeback gemaakt, zij het met een moderne aanpak. Dit maakt de fiets soms tot een waar fashion item, waardoor iedereen zijn of haar persoonlijkheid kan reflecteren in de keuze van de fiets!

Klik op onderstaande logo's om het assortiment te zien van de stadsfietsen:

Batavus Gazelle Giant fietsen
Sparta Altra Cortina
Avancer

Fietsdirectplan

 
/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/657133Goos.jpg /components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/679820Linda.jpg /components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/146829Sonja.jpg /components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/805061Koen.jpg
  • 0
  • 1
  • 2
  • 3