Bodyscanning

Zit u wel lekker op de uw fiets?

Veel mensen krijgen of hebben gewrichts- of rugproblemen. Dit kan (mede) veroorzaakt worden door een tekort aan beweging. Fietsen is hiervoor een goede oplossing, maar alleen wanneer de druk op ruggenwervels en gewrichten geminiseerd is door een juiste zitpositie c.q. fiets instelling. Op deze manier kan een 'overstretch' op de ruggenwervels, halswervels, hand- en kniegewrichten voorkomen worden.

Profile Westerlaken "de fietsspecialist" kan uw fiets ergonomisch verantwoord afstellen d.m.v. het 'Body scanning meetsysteem'.

Uw lichaam wordt op 5 punten gemeten d.m.v. een laserpointer. Met deze gegevens en verdere informatie over persoonlijke voorkeuren kan Profile Westerlaken met het Body Scanning systeem de juiste instelling voor uw fiets berekenen en de fiets hierop afstellen, zodat u weer met plezier kunt fietsen.

Bij aankoop van een nieuwe fiets stellen wij de fiets gratis voor u af. Bent u niet tevreden over de afstelling van uw huidige fiets? Kom langs en voor maar € 25,- meten wij u op en stellen de fiets voor u af.

Bodyscan
Bodyscan