Service

Bovag bannerMet meer dan 275 vestigingen in Europa kan Profile 'de Fietsspecialist' u een ongekende service bieden. Voor een goede prijskwaliteit verhouding, deskundig advies, professioneel uitgevoerde reparaties, fietsverzekeringen en het afmonteren en veilig rijklaar maken van uw nieuwe fiets, bent u bij Profile 'de Fietsspecialist' op het juiste adres.

Om te zorgen dat u tevreden de winkel uit loopt maar ook nog eens tevreden terug komt, bieden we op al onze producten, zowel A-merken als het eigen assortiment, een uitgebreide garantie die u diverse zekerheden biedt.

1. Bij reparatie een gratis leenfiets
Kan uw fiets niet onmiddellijk worden gerepareerd, geen nood. Wij weten hoe vervelend het is om uw vertrouwde tweewieler te moeten missen, en stellen u dan ook, indien gewenst, gratis een leenfiets ter beschikking. (Indien voorradig. Bij het maken van een afspraak voor reparatie kan een leenfiets gereserveerd worden)

2. Zadel omruilgarantie
Een zadel moet prettig zitten zodat u zonder zadelpijn lekker kunt fietsen. Bij Profile 'de Fietsspecialist' kunt u altijd eerst een zadel uittesten. U komt er dan vrij snel achter welke breedte en hardheid het beste zit. Indien u onverhoopt toch niet tevreden bent met uw keuze, dan kunt u uw zadel binnen de gestelde termijn alsnog omruilen. 

3. Voor aankoop een gratis proefrit
Maak, voorafgaand aan uw uiteindelijke keuze, een proefrit op de gewenste fiets! Deze ervaring zal vast en zeker bevestigen dat u de juiste fiets heeft gekozen! (Er kan om legitimatie gevraagd worden)

4. Gratis 1e servicebeurt voor uw nieuwe fiets
Een nieuwe fiets moet het liefst altijd nieuw blijven. Onderhoud nemen wij dan ook serieus. Vandaar dat wij u bij aanschaf van een nieuwe fiets de eerste onderhoudsbeurt (na 2 maanden) geheel gratis aanbieden.

5. Landelijk dekkend servicenet
De grootste zijn heeft zo zijn voordelen. Staat u onverhoopt met pech onderweg, dan is er vast wel een Profile 'de Fietsspecialist' bij u in de buurt om de helpende hand te bieden. Bel (0800) 024 20 40 voor een vestiging in Nederland en (0800) 50 660 voor een vestiging in België.

6. Quick service voor kleine reparaties
Indien uw fiets maar een kleine reparatie nodig heeft, is er de speciale 'quick service' waardoor de reparatie snel of zelfs ter plekke kan worden uitgevoerd terwijl u wacht of even een boodschap gaat doen. Zodoende kunt u weer snel op uw gerepareerde fiets stappen!

7. Kwaliteitsgarantie op alle reparaties
Bij Profile 'de Fietsspecialist' staat vakmanschap voorop en onze mensen zijn speciaal opgeleid voor o.a. het repareren van uw fiets. Als professionele organisatie, geven wij u natuurlijk kwaliteitsgarantie. Dat betekent voor u altijd de zekerheid van een prima gerepareerde fiets.

8. Inruilen
Natuurlijk ruilen we bij aankoop van een nieuwe fiets uw oude fiets graag in. Dat wil zeggen, bijna altijd. Sommige modellen zijn helaas zo gedateerd of in zo'n slechte staat dat we ze echt niet meer in kunnen ruilen. Neem de fiets dus altijd mee ter beoordeling.

Bovendien hanteren we een aantal simpele spelregels:

• Als u één fiets koopt kunt u ook maar één fiets inruilen.
• Is een fiets afgeprijsd, dan kunt u kiezen: óf inruilen óf de korting.

In de meeste gevallen komen we er samen wel uit. 

Voor advies en vragen kunt u altijd terecht bij Profile Westerlaken 'de Fietsspecialist'. Natuurlijk bent u altijd welkom om het assortiment fietsen, kleding en onderdelen & accessoires te bekijken.