Fietsaccessoires

Een fiets zonder accessoires, het is bijna niet meer in te denken. Bijna iedereen heeft wel iets op of bij de fiets wat gebruikt wordt voor, tijdens of na het fietsen. Zo zijn er veel praktische accessoires, te denken aan fietsendragers, kinderzitjes, bagagedragerverbreders en fietstassen. Naast deze praktische oplossingen komen er steeds meer modieuze accessoires. Iedereen kan zijn of haar fiets herkenbaar maken door bepaalde accessoires te gebruiken, bijvoorbeeld sierbloemen, een zadel of passend zadeldekje.

Ook voor de sportieve fietser is er een ruime keuze. Vaak wordt er geen tas meegenomen tijdens het fietsen dus moet de reserve binnenband, het multitooltje en het pompje ergens anders in vervoerd worden. Dit kan bijvoorbeeld in een praktisch zadeltasje. Naast het zadeltasje is de fietscomputer ook een veel gebruikte accessoire bij de sportieve fietsers. Onderweg en thuis alle data aflezen van je tocht of training, ideaal!

Om het fietsplezier compleet te maken bieden wij een ruim assortiment accessoires aan. Van fietstassen tot fietsendragers en van kinderaccessoires tot onderhoudsartikelen. Bij ons bent u aan het goede adres! Wij voeren o.a. de volgende merken:

Fietsaccessoires